SOM Multiespai

SOM Multiespai, un nou nom per a un nou concepte

SOM Multiespai pretén integrar-se en el dia a dia dels habitants de la zona i convertir-se en una veritable plaça del barri on dur a terme activitats per a tota la família.

SOM Multiespai planteja una experiència de visita memorable, positiva i propera facilitant als habitants de la zona un ambient harmònic i agradable on gaudir del seu temps d’oci. Aquesta transformació forma part de l’estratègia d’evolució i la seva integració com una entitat compromesa amb l’entorn i la comunitat, donant pas a un espai obert i dinàmic, totalment incorporat en la vida quotidiana de Nou Barris i la seva àrea d’influència.

SOM Multiespai vol convertir-se en un espai amigable, empàtic i que inspiri. Una plaça del barri del segle XXI, un espai que no parla d’un sinó de nosaltres, en el qual tot cobra sentit i sentiment a partir de la trobada entre marques, persones, serveis, detalls, la ciutat i la seva gent. Per això ens diem així, el nostre nom és la nostra actitud.

SOM Multiespai

LA REFORMA

Un nou espai disseny per a tu

La transformació començarà durant el mes d’abril 2018 i preveu estar completada a la fi de 2018. Es preveu una modernització de l’espai d’acord amb la nova imatge, amb una arquitectura més lleugera i mediterrània.
El futur espai comptarà amb noves zones comunes, nous serveis per a tota la família, un nou espai gastronòmic i amb la incorporació de noves marques de moda i oci.

Durant l’obra es permetrà seguir amb l’activitat habitual de la majoria dels establiments. En alguns casos suposaran algunes molèsties i per això els demanem disculpes per endavant. No obstant això, ens esforcem perquè la teva visita sigui la més agradable possible.

som-multiespai-linea-temps-cat

SUGGERIMENTS

Volem que formis part de SOM Multiespai

Perquè volem que SOM Multiespai sigui el teu espai i el de tots, ens encantaria rebre els teus suggeriments.
Escriu-nos a info@sommultiespai.com i explica’ns com t’agradaria que sigui.

SOM Multiespai

CONTACTE

Vols formar part de SOM Multiespai?

Si vols ser part del nou projecte SOM Multiespai, truca’ns o escriu-nos al departament que més encaixi amb les teves necessitats i explica’ns en què podem ajudar-te.

Informació general

SOM Multiespai
Av. Rio de Janeiro, 42
08016 Barcelona
T +34 932 765 070
info@sommultiespai.com

Lloguer de locals

SOM Multiespai
Lidia Morollón Montes
T + 34 91 598 19 00
M + 34 608 924 143
lidia.morollon@cbre.com

Comunicació i premsa

Agencia Tryptic
Xavier Rieiro
T+ 34 93 409 83 93
M +34 685.12.00.93
sommultiespai@tryptic.net